Vi gör din vardag enklare

Dunstan är det enda bolaget med 100 % fokus på hästgårdslivet, och vårt mål är att skapa tjänster som gör din vardag enklare och bättre. Som försäkringar utan fast självrisk, veterinärhjälp av de främsta hästveterinärerna och utbildningar inom både häst och gård. Med andra ord: vi säljer inte bara försäkringar utan är också en engagerad partner som gör ditt liv på hästgården tryggare.

Lär dig mer. Och samla poäng!

Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver använda. Därför erbjuder vi på Dunstan utbildningar i allt från hur du gör din gård säkrare till hur du arbetar förebyggande och mer hållbart på din gård och med din häst. För varje avklarad utbildning samlar du poäng, som du sedan kan använda när du köper produkter i vår Trygghetsshop.

Dunstans digitala klinik

Vår digitala klinik är en del i att vara mer för våra kunder än ett bolag som säljer försäkringar. På Dunstan värnar vi om Hästgårdslivet vilket för de flesta innebär att man med jämna mellanrum behöver prata med en veterinär eller annat kunnigt hästfolk.

Som kund får du tillgång till vår digitala kliniks tjänster vilket just nu innebär tillgång till FirstVet. Vi kommer under 2022 att addera tjänster och värden med fokus på Hästgårdslivet.

Besök vår trygghetsshop!

Här hittar du produkter som gör häst- och gårdslivet ännu bättre, allt från godkända ridhjälmar till larm och övervakningskameror.

När du är kund hos Dunstan kan du samla poäng som du sedan kan använda för att få lägre pris på våra produkter. Poäng samlar du på flera sätt: genom att gå våra utbildningar, vara skadefri, samla dina försäkringar hos oss eller tipsa en vän. Vi vill hjälpa dig att ta hand om din häst och gård på bästa sätt. Skadeförebyggande arbete ger ett tryggare och friare liv.

Lär dig mer om hästgårdsliv

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

     

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten