Vi gör din vardag enklare

Dunstan är det enda bolaget med 100 % fokus på hästgårdslivet, och vårt mål är att skapa tjänster som gör din vardag enklare och bättre. Som försäkringar utan fast självrisk, veterinärhjälp av de främsta hästveterinärerna och utbildningar inom både häst och gård. Med andra ord: vi säljer inte bara försäkringar utan är också en engagerad partner som gör ditt liv på hästgården tryggare.

Lär dig mer. Och samla poäng!

Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver använda. Därför erbjuder vi på Dunstan utbildningar i allt från hur du gör din gård säkrare till hur du arbetar förebyggande och mer hållbart på din gård och med din häst. För varje avklarad utbildning samlar du poäng, som du sedan kan använda när du köper produkter i vår Trygghetsshop.

Dunstans digitala klinik

Som kund får du tillgång till vår digitala kliniks tjänster vilket just nu innebär tillgång till FirstVet.

Redan kund?
Logga in på Mina sidor så får du tillgäng vår digitala klinik och FirstVet.

Besök vår trygghetsshop!

Här hittar du produkter som gör häst- och gårdslivet ännu bättre, allt från godkända ridhjälmar till larm och övervakningskameror.

När du är kund hos Dunstan kan du samla poäng som du sedan kan använda för att få lägre pris på våra produkter. Poäng samlar du på flera sätt: genom att gå våra utbildningar, vara skadefri, samla dina försäkringar hos oss eller tipsa en vän. Vi vill hjälpa dig att ta hand om din häst och gård på bästa sätt. Skadeförebyggande arbete ger ett tryggare och friare liv.

Lär dig mer om hästgårdsliv

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

        Vi hjälper dig att välja rätt försäkring