Malin Baryard-Johnsson tar plats i Dunstans styrelse

Malin Baryard-Johnsson tar plats i Dunstans styrelse

Malin Baryard-Johnsson och Emelie Broman Tegelberg har vid bolagsstämman i Dunstan den 9 maj valts in som ledamöter i Dunstans styrelse. Deras erfarenhet kring hästsporten och hästgårdslivet förstärker styrelsen och dess arbete att fortsatt utveckla ett modernt bolag med fokus på trygga försäkringslösningar för kunder med häst och gård.

Malins mångåriga erfarenhet inom internationell ridsport och hästhållning ger Dunstan ett stort värde för fortsatt utveckling och tillväxt. Hon är en av Sveriges mest resultatrika ryttare som med sin stora kunnighet blir en tydlig förstärkning i styrelsen och för bolaget. Att nu vid sidan av sin tävlingskarriär träda in i Dunstans styrelse och dela med sig av sina kunskaper för ett tryggare hästgårdsliv är något hon ser fram emot.

Det känns väldigt roligt att aktivt i styrelsen få arbeta med frågor som rör hästarnas välbefinnande och den miljö de lever i, vilket alltid är min högsta prioritet i egna verksamheten”, säger Malin Baryard-Johnsson.

Emelie arbetar som sponsoransvarig på Lövsta Stuteri där hon även har ett totalansvar för Lövsta Future Challenge Jumping. Hon är medgrundare till Champion of the Youngsters och driver framgångsrikt sin egen verksamhet där hon scoutar, köper och säljer tävlingshästar. Hennes erfarenhet som hästägare, entreprenör och brinnande intresse för sporten och hästägandet ger Dunstan en stark förstärkning i styrelsen.

Som entreprenör brinner jag för att jobba med projekt som driver branschen framåt båden när det gäller sporten och hållbarheten, socialt och miljömässigt. Det kommer jag att ta med mig in i detta uppdrag”, säger Emelie Broman Tegelberg.

Dunstan startade förmedlingen av hästförsäkringar i januari och har sedan dess etablerat sig som en ny uppstickare i branschen tillsammans med HDI Global Specialty SE som stor ägare och försäkringsgivare. Med kompetens och kunskap om hästgårdslivet vill man för kunden addera värden och tjänster som sträcker sig bortom försäkringar.

Marknaden verkar ha saknat ett alternativ inom den nisch som vi valt och det är så klart extra glädjande att vi får så kompetent förstärkning i styrelsen. Malin och Emelies erfarenhet och förståelse för ridsporten kommer att ge oss ytterligare bredd och tyngd, säger Anders Mellberg”, styrelseordförande Dunstan.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gård.

  Vilka dagar kan du tänka dig att bli kontaktad?*

  Vilka tider blir bäst?*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring