Malin Baryard-Johnsson tar plats i Dunstans styrelse

Malin Baryard-Johnsson tar plats i Dunstans styrelse

Malin Baryard-Johnsson och Emelie Broman Tegelberg har vid bolagsstämman i Dunstan den 9 maj valts in som ledamöter i Dunstans styrelse. Deras erfarenhet kring hästsporten och hästgårdslivet förstärker styrelsen och dess arbete att fortsatt utveckla ett modernt bolag med fokus på trygga försäkringslösningar för kunder med häst och gård.

Malins mångåriga erfarenhet inom internationell ridsport och hästhållning ger Dunstan ett stort värde för fortsatt utveckling och tillväxt. Hon är en av Sveriges mest resultatrika ryttare som med sin stora kunnighet blir en tydlig förstärkning i styrelsen och för bolaget. Att nu vid sidan av sin tävlingskarriär träda in i Dunstans styrelse och dela med sig av sina kunskaper för ett tryggare hästgårdsliv är något hon ser fram emot.

Det känns väldigt roligt att aktivt i styrelsen få arbeta med frågor som rör hästarnas välbefinnande och den miljö de lever i, vilket alltid är min högsta prioritet i egna verksamheten”, säger Malin Baryard-Johnsson.

Emelie arbetar som sponsoransvarig på Lövsta Stuteri där hon även har ett totalansvar för Lövsta Future Challenge Jumping. Hon är medgrundare till Champion of the Youngsters och driver framgångsrikt sin egen verksamhet där hon scoutar, köper och säljer tävlingshästar. Hennes erfarenhet som hästägare, entreprenör och brinnande intresse för sporten och hästägandet ger Dunstan en stark förstärkning i styrelsen.

Som entreprenör brinner jag för att jobba med projekt som driver branschen framåt båden när det gäller sporten och hållbarheten, socialt och miljömässigt. Det kommer jag att ta med mig in i detta uppdrag”, säger Emelie Broman Tegelberg.

Dunstan startade förmedlingen av hästförsäkringar i januari och har sedan dess etablerat sig som en ny uppstickare i branschen tillsammans med HDI Global Specialty SE som stor ägare och försäkringsgivare. Med kompetens och kunskap om hästgårdslivet vill man för kunden addera värden och tjänster som sträcker sig bortom försäkringar.

Marknaden verkar ha saknat ett alternativ inom den nisch som vi valt och det är så klart extra glädjande att vi får så kompetent förstärkning i styrelsen. Malin och Emelies erfarenhet och förståelse för ridsporten kommer att ge oss ytterligare bredd och tyngd, säger Anders Mellberg”, styrelseordförande Dunstan.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten
       [contact-form-7 404 "Hittades inte"]