Försäkring vid olycksfall – person

Ett tryggt och säkert hästgårdsliv för dig som bor på gård är något som vi på Dunstan värnar om. Därför har vi tagit fram en heltäckande olycksfallsförsäkring som kan tecknas av dig som även tecknat någon våra övriga försäkringar.

Försäkringen kan även tecknas för anhöriga som ingår i ditt hushåll och ger ersättning om olyckan är framme.

Ring oss   Bli uppringd

Se vad som ingår

Olycksfall

Krishantering

Skadad utrustning

Försäkringar & villkor

Dunstan är skapat av häst- och gårdsmänniskor. Eftersom vi vet hur livet på en hästgård fungerar kan vi ta fram de bästa försäkringslösningarna, anpassade efter ditt liv och din vardag.

Lär dig mer. Och samla poäng!

Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver använda. Därför erbjuder vi på Dunstan utbildningar i allt från hur du gör din gård säkrare till hur du arbetar förebyggande och mer hållbart på din gård och med din häst. För varje avklarad utbildning samlar du poäng, som du sedan kan använda när du köper produkter i vår Trygghetsshop.

Dunstans digitala klinik

Som kund får du tillgång till vår digitala kliniks tjänster vilket just nu innebär tillgång till FirstVet.

Redan kund?
Logga in på Mina sidor så får du tillgång vår digitala klinik och FirstVet.

Vanliga frågor om våra Gårdsförsäkringar

Måste jag ha en Gårdsförsäkring?

Det finns ingen lag på att ha gårdsförsäkring, men det är starkt rekommenderat att du har en. Banken kan kräva att din gård är försäkrad om du har lån.

För att få ersättning för dina saker vid till exempel en brand eller en stormskada behöver du en gårdsförsäkring. Om du dessutom själv på grund av vårdslöshet orsakar till exempel en brand kan du bli helt utan ersättning utan en gårdsförsäkring. En gårdsförsäkring skyddar dessutom så mycket mer än bara din gård. Bland annat försäkrar du bland annat gårdslösöret vid stöld och brand.

Vad är åldersavdrag?

Allt slits med tiden och har inte samma värde efter det använts. Om du drabbas av en skada eller förlust ska du bli kompenserad utifrån det värde egendomen hade precis innan skadan, därför görs ett avdrag för ålder/slitage. Vi beräknar detta utifrån fastslagna tabeller. 

Vad ersätter en Gårdsförsäkring?

Gårdsförsäkringen kan ersätta dig för den skada som du drabbats av till följd av exempelvis en brand, stöld eller utströmmande vatten. Kontakta oss så på 010-1798400 eller via vår chatt så kan vi berätta mer om vad vår Gårdsförsäkring omfattar.

Vad påverkar priset på min försäkring?

Det kan bero på många faktorer såsom byggnadstyp, area, skadefrihet, var du bor, m.m. Du kan även påverka din försäkringspremie genom att gå våra utbildningar, vara skadefri och arbeta med skadeförebyggande åtgärder som påverkar din premie på din hästgård.

Varför ska jag gå Dunstans utbildningar?

Vi vet att kunskap förebygger skador och ger gårdsägaren ett tryggare och säkrare liv på gården. Kanske har man lång erfarenhet av häst och hästgårdsliv men att friska upp minnet och få tips och råd är aldrig fel. Dessutom får du bonuspoäng som du sedan kan använda i vår webshop eller för att sänka din premie och självriskskostnad.

  Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

   Bli uppringd

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     Bli uppringd

      Vi hjälper dig att välja rätt försäkring