Vi älskar livet på gården, precis som du

Dunstan är skapat av häst- och gårdsmänniskor. Eftersom vi vet hur livet på en hästgård fungerar kan vi ta fram de bästa försäkringslösningarna, anpassade efter ditt liv och din vardag.

Grundarna Stefan Fur, Anders Mellberg och Per Åberg har alla en gedigen bakgrund inom försäkringsbranschen, och bland våra övriga ägare finns bland annat HDI Global Speciality, Menhammar Stuteri AB, veterinär Florian Lackner och Malin Baryard Johnsson.

Som en ny aktör i försäkringsbranschen så vill vi på Dunstan förändra och utmana de sanningar som råder kring häst och gårdsförsäkringar idag. Det gör vi genom att vara det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet.

Att leva ett hästgårdsliv är en vardag vi delar med alla våra kunder. Vi har alla ridit, fött upp, tagit hand om och levt med hästar i hela vårt liv. Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv. Sättet vi gör det på är att erbjuda dig som kund en rad olika verktyg och förmåner för dig och din häst, allt för att vi tillsammans ska skapa en enklare och bättre vardag för alla som bor på din gård.

Dunstan erbjuder dig som kund:

 • Vårt kundprogram – som ger dig fördelar i försäkringen och övriga delar av vårt koncept och hjälper dig att utveckla ditt hästgårdsliv. Prioriterade områden i kundprogrammet är skadefrihet, utbildning och en säker gård.
 • Våra utbildningar – som ger dig kunskap som gör livet på hästgården enklare för alla och genomförd utbildning ger dig fördelar i vårt poängsystem.
 • Vår trygghetsshop – som ger dig möjlighet att investera i produkter som du behöver på gården, till hästarna och till dig själv. Allt för att öka din säkerhet.
 • Vår digitala klinik – som ger dig rådgivning om det händer något så att du alltid kan få snabb och professionell hjälp. Du får råd, recept och framför allt kan du få remiss till en klinik som för dialog med dig och vår veterinär.
 • Helt digitala försäkringar – som ger dig möjlighet att välja vilken nivå på skydd som passar dig och din ekonomi. Då du tecknar försäkringen ser du hela tiden ditt pris så du kan välja liv, ersättningsbelopp, försäkringsinnehåll och självrisknivå på ett enkelt och överskådligt sätt.

HDI Global Specialty försäkrar

HDI Global Specialty SE är ett globalt sakförsäkringsbolag som bedriver försäkringsverksamhet i egen regi samt via agenturföretag. HDI Global Specialty ägs av HDI Global SE och ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx. Båda ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx AG som har en årlig omsättning på mer än 40 miljarder Euro.

Godkända av FI

Dunstan AB är godkända som försäkringsförmedlare av Finansinspektionen. Försäkringsgivare för våra produkter är HDI Global Specialty.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gårdsförsäkring.

  Välj de dagar du vill bli kontaktad på*

  Välj vilka tider som passar bäst*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring