Förmåner hos Dunstan

Vi på Dunstan vill att det ska vara givande för dig som kund att försäkra din häst eller gård hos oss. Du som har en försäkring hos oss får unika förmåner, i form av rabatter och erbjudande, som gör ditt häst- och gårdsliv lite bättre och lite enklare.

Nedan ser du alla rabatter och erbjudande som är aktuella just nu.

30% på ridbanestaket Equisafe – spara upp till 26 699 kr

Just nu får Dunstas kunder 30% rabatt på ridbanestaket från Equisafe. Erbjudandet gäller fram till 31/8-passa på!

20% rabatt på Hay Saver Höbox

En mycket praktiskt höbox från Equisafe där man minskar höspillet med upp till 50%.

6 fullmatade utbildningar från Ridesum

Förbättra din förståelse och teknik inom ridsporten som kan leda till framsteg på tävlingsbanan och en fördjupad relation med din häst.

Juridisk vägledning från AX advokatbyrå

Ta del av Dunstans Juridikhjälpen: 30 minuters juridisk vägledning från Ax advokatbyrå till ett pris på 850 poäng.

30% rabatt på Ridesum AI Seat Analytics

Prova Ridesum AI Seat Analytics, analysera din sits och få övningar skräddarsydda för dig! Få en mer hållbar häst genom balanserad ridning.

Paketlösning för din privatekonomi

Som kund hos Dunstan får du SEB:s paketlösning Enkla vardagen helt kostnadsfritt under ett år (värde 600 kr).

Företagserbjudande från SEB

SEB erbjuder en enklare vardag för dig som företagare. Här hittar du alla tjänster och verktyg du behöver för att hantera din ekonomi, och som kund hos Dunstan får du massor av bra erbjudande.

50% rabatt på din elbesiktning

När du genomför din årliga elkontroll eller planerar för en ny besiktning av din fastighet, täcker Dunstan 50% av kostnaden.

Vaccinationshjälpen – få bidrag när du vaccinerar mot kvarka!

Kvarka är en smittsam sjukdom som kan vara både farlig och smärtsam. Genom vaccinationshjälpen får du ett bidrag på 300 kr för varje häst som har grundvaccinerats med två doser.

Ta ditt företag till nästa nivå med Hästföretagarkollen

Funderar du över var du står i din företagsresa idag och vart du vill ta ditt företag om några år? Behöver du hjälp med att utarbeta en effektiv affärsplan? Som kund hos Dunstan har du möjlighet att få hjälp med dessa utmaningar med hjälp av Hästföretagarkollen, ett samarbete med Ludvig & Co.

Ta del av Ludvig & Co’s utbildning i att bedriva hästföretag

I samarbete med Ludvig & Co har du fri tillgång till deras utbildning om bra saker att ha koll på när man bedriver hästföretag. Utbildningen går igenom viktiga delar i affärsplanen och ger tips och råd kring vad som är bra att tänka på i allt från affärsidé till riskhantering.

Använd PreVet Stall kostnadsfritt under ett år

Som kund hos Dunstan får du tillgång till PreVet Stall kostnadsfritt under ett helt år när du registrerar dig via Mina Sidor. PreVet är en app där du som häst- eller stallägare sköter stalltavlan och planering digitalt. Få full koll på alltifrån träningar, datum för vaccinationer och skoningar, spara viktig hälsodokumentation och följ hästens utveckling. Bra rutiner leder ofta till säkrare miljö – därför belönar Dunstan sina kunder som använder PreVet Stall med 100 poäng extra.

Skadedjursskydd med Nomor

Som försäkringstagare hos Dunstan har du möjlighet att skydda dina ekonomibyggnader mot skadedjur till ett förmånligt pris. Nomor hjälper dig med sanering om skadedjuren varit framme och erbjuder även förebyggande skydd med mekaniska fällor och regelbundna inspektioner.

Vi hämtar och återvinner din hösilageplast

Som kund hos Dunstan får du rabatterat pris på återvinning av hösilageplast i samband med beställning av strö från BMR. Dessutom har våra kunder specialpris på BMR-produkter.

Träckprov hos FirstVet

Vi erbjuder dig som kund hos Dunstan 30% rabatt på träckprov hos FirstVet och dessutom fri konsultation hos FirstVet kring resultatet av din hästs träckprov. Registrerar du ett genomfört träckprov på Mina Sidor får du 100 bonuspoäng!

Säkerhetspaket från Grön Teknik

För ett tryggare hästgårdsliv så erbjuder vi dig som kund hos Dunstan en rad tjänster inom brandsäkerhet. Se alltid till att ha en brandskyddsutrustning som du vet hur du ska använda på rätt sätt. Det är viktigt att utrustningen följer rätt standarder och uppfyller de regler som gäller.

Elinstallationer hos Grön Teknik

Nu har alla våra kunder möjlighet att ta del av erbjudanden från Grön Teknik, som hjälper dig att att uppdatera och framtidssäkra din gård. Grön Teknik erbjuder en rad olika tjänster. Kanske är det dags att göra en kontroll av dina solcellspaneler, eller sätta upp en laddbox till bilen?

Häststaket från Equisafe

I samarbete med Equisafe kan Dunstans kunder handla miljövänliga och nästintill underhållsfria häststaket. Equisafe har ett antal olika säkra häststaket som passar för alla typer av hästar.

20% rabatt på Lövsta Horse Fitness

En varierad träning är viktigt för hästens hälsa och hållbarhet. Som kund hos Dunstan får du hela 20% rabatt hos Lövsta Horse Fitness.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gårdsförsäkring.

  Välj de dagar du vill bli kontaktad på*

  Välj vilka tider som passar bäst*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring