Förmåner hos Dunstan

Vi på Dunstan vill att det ska vara givande för dig som kund att försäkra din häst eller gård hos oss. Du som har en försäkring hos oss får unika förmåner, i form av rabatter och erbjudande, som gör ditt häst- och gårdsliv lite bättre och lite enklare.

Nedan ser du alla rabatter och erbjudande som är aktuella just nu.

Använd PreVets tjänster kostnadsfritt under ett år

Som kund hos Dunstan får du tillgång till PreVet kostnadsfritt under ett helt år när du registrerar dig via Mina Sidor. PreVet är en app där du som häst- eller stallägare sköter stalltavlan och planering digitalt. Få full koll på alltifrån träningar, datum för vaccinationer och skoningar, spara viktig hälsodokumentation och följ hästens utveckling.

Skadedjursskydd med Nomor

Som försäkringstagare hos Dunstan har du möjlighet att skydda dina ekonomibyggnader mot skadedjur till ett förmånligt pris. Nomor hjälper dig med sanering om skadedjuren varit framme och erbjuder även förebyggande skydd med mekaniska fällor och regelbundna inspektioner.

Vi hämtar och återvinner din hösilageplast

Som kund hos Dunstan får du rabatterat pris på återvinning av hösilageplast i samband med beställning av strö från BMR. Dessutom har våra kunder specialpris på BMR-produkter.

Träckprov hos FirstVet

Vi erbjuder dig som kund hos Dunstan 30% rabatt på träckprov hos FirstVet och dessutom fri konsultation hos FirstVet kring resultatet av din hästs träckprov. Registrerar du ett genomfört träckprov på Mina Sidor får du 100 bonuspoäng!

Säkerhetspaket från Grön Teknik

För ett tryggare hästgårdsliv så erbjuder vi dig som kund hos Dunstan en rad tjänster inom brandsäkerhet. Se alltid till att ha en brandskyddsutrustning som du vet hur du ska använda på rätt sätt. Det är viktigt att utrustningen följer rätt standarder och uppfyller de regler som gäller.

Elinstallationer hos Grön Teknik

Nu har alla våra kunder möjlighet att ta del av erbjudanden från Grön Teknik, som hjälper dig att att uppdatera och framtidssäkra din gård. Grön Teknik erbjuder en rad olika tjänster. Kanske är det dags att göra en kontroll av dina solcellspaneler, eller sätta upp en laddbox till bilen?

Världsunik kameratjänst från Videquus

Som kund hos Dunstan får du 60% rabatt på startavgiften vid köp av en kamera från Videquus. Videquus är en världsunik kameratjänst med avancerad AI, komprimerad till en lättanvänd app där du alltid kan följa din häst. Fantastisk teknik för dig som väntar föl eller om du bara vill ha extra koll på din häst.

20% rabatt på Lövsta Horse Fitness

En varierad träning är viktigt för hästens hälsa och hållbarhet. Som kund hos Dunstan får du hela 20% rabatt hos Lövsta Horse Fitness.

(Rabatten gäller för behandlingar som utförs från 1 augusti 2022-30 december 2022).

Häststaket från Equisafe

I samarbete med Equisafe kan Dunstans kunder handla miljövänliga och nästintill underhållsfria häststaket. Equisafe har ett antal olika säkra häststaket som passar för alla typer av hästar.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

     

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten