Skadedjursbekämpning

Skadedjursbekämpning

Som försäkringstagare hos Dunstan har du möjlighet att skydda dina ekonomibyggnader mot skadedjur till ett förmånligt pris. Nomor hjälper dig med sanering om skadedjuren varit framme och erbjuder även förebyggande skydd med mekaniska fällor och regelbundna inspektioner.

Sanering mot skadedjur

Sanering mot skadedjur i bostadshus ingår i din försäkring. Har du fått problem med skadedjur i en ekonomibyggnad har du som försäkringstagare hos Dunstan möjlighet till hjälp av Nomor till förmånliga priser, se exempel:

• Fast pris per åtgärd upp till två tim. 950 kr*.
• Material och preparat ingår.

Skadedjursskydd mot råttor och möss

Snart kommer samarbetet med BMR att utvecklas ytterligare och vi kommer att kunna erbjuda Dunstans kunder tryckimpregnerade stolpar, hoppbommar och

Har du haft återkommande problem med råttor och möss kan det vara en god idé att installera ett skadedjursskydd.

Traditionell skadedjursbekämpning bygger oftast på att man bemöter problemen när de redan uppstått, vilket ofta innebär långdragna processer med kemiska saneringar.

Med ett förebyggande skadedjursskydd undkommer man i många fall användningen av kemiska bekämpningsmedel.

Istället används miljövänliga mekaniska fällor. Utöver de mekaniska fällorna kontrolleras även byggnaden och omgivningen för att identifiera risker och lämpliga åtgärder.

Så beställer du

För att utnyttja den här förmånen behöver du vara försäkringskund hos Dunstan. Logga in på “Mina Sidor” och gå vidare till förmåner för att beställa.


*Alla priser är exklusive moms och indexeras årligen.

  Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

   Bli uppringd

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     Vi hjälper dig att välja rätt försäkring