Hållbarhet

Vi på Dunstan vill bidra till ett mer hållbart samhälle i alla led vi verkar i. Vi vill bidra till ett mer hållbart liv på hästgården för både människor och djur. Sedan dag ett har hållbarhetsarbetet legat högt på agendan och vi jobbar hela tiden för att hitta nya sätt att hjälpa våra kunder till ett mer hållbart hästgårdsliv.

Hållbarhet ska genomsyra allt vi gör, både i vardagen och i vårt långsiktiga arbete. Till exempel så försöker vi köpa begagnat där det går, alla våra datorer, telefoner och möbler på vårt kontor är till exempel begagnade.

Vi kommer även att arbeta med cirkulär skadereglering, där vi återbrukar och återanvänder våra kunders skadade egendom.

Genom att utbilda våra kunder att ta hand om både häst och gård på bästa sätt får vi friskare och mer hållbara hästar och färre skador på våra gårdar. Till exempel hjälper vi våra kunder med att ta hand om förbrukad hösilageplast, så att den kan återvinnas och användas igen.

Dunstan vill vara en arbetsgivare som erbjuder både en hållbar arbetsplats och en hållbar arbetsmiljö. Våra medarbetare bor i olika delar av landet, många av dem på egen hästgård. Genom möjligheten att arbeta hemifrån gör vi både att våra medarbetare får livspusslet att gå ihop samtidigt som minskade resor sparar på miljön.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

     

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten