Hållbarhet

Vi på Dunstan vill bidra till ett mer hållbart samhälle i alla led vi verkar i. Vi vill bidra till ett mer hållbart liv på hästgården för både människor och djur. Sedan dag ett har hållbarhetsarbetet legat högt på agendan och vi jobbar hela tiden för att hitta nya sätt att hjälpa våra kunder till ett mer hållbart hästgårdsliv.

Hållbarhet ska genomsyra allt vi gör, både i vardagen och i vårt långsiktiga arbete. Till exempel så försöker vi köpa begagnat där det går, alla våra datorer, telefoner och möbler på vårt kontor är till exempel begagnade.

Vi kommer även att arbeta med cirkulär skadereglering, där vi återbrukar och återanvänder våra kunders skadade egendom.

Genom att utbilda våra kunder att ta hand om både häst och gård på bästa sätt får vi friskare och mer hållbara hästar och färre skador på våra gårdar. Till exempel hjälper vi våra kunder med att ta hand om förbrukad hösilageplast, så att den kan återvinnas och användas igen.

Dunstan vill vara en arbetsgivare som erbjuder både en hållbar arbetsplats och en hållbar arbetsmiljö. Våra medarbetare bor i olika delar av landet, många av dem på egen hästgård. Genom möjligheten att arbeta hemifrån gör vi både att våra medarbetare får livspusslet att gå ihop samtidigt som minskade resor sparar på miljön.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gårdsförsäkring.

  Välj de dagar du vill bli kontaktad på*

  Välj vilka tider som passar bäst*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring