Vi älskar livet på gården, precis som du

Dunstan är skapat av häst- och gårdsmänniskor. Eftersom vi vet hur livet på en hästgård fungerar kan vi ta fram de bästa försäkringslösningarna, anpassade efter ditt liv och din vardag.

Grundarna Stefan Fur, Anders Mellberg och Per Åberg har alla en gedigen bakgrund inom försäkringsbranschen, och bland våra övriga ägare finns bland annat HDI Global Speciality, Menhammar Stuteri AB, veterinär Florian Lackner och Malin Baryard Johnsson.

Våra partners, investerare och delägare

Dunstans ägare delar alla ett gediget hästintresse och har stor erfarenhet av livet på hästgård. Våra investerare har olika kopplingar till häst- och gårdsnäringen, och bidrar genom sin breda erfarenhet till företagets utveckling.

Ett av Dunstans mål är att arbeta för en mer hållbar svensk häst- och gårdsnäring samt hästsport. Alla våra ägare har åtagit sig ett långsiktigt engagemang vilket ger oss möjlighet att utvecklas utan att styras av kortsiktiga intressen och erbjudanden.

HDI Global Specialty försäkrar

HDI Global Specialty SE är ett globalt sakförsäkringsbolag som bedriver försäkringsverksamhet i egen regi samt via agenturföretag. HDI Global Specialty ägs av HDI Global SE och ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx. Båda ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx AG som har en årlig omsättning på mer än 40 miljarder Euro.

Godkända av FI

Dunstan AB är godkända som försäkringsförmedlare av Finansinspektionen. Försäkringsgivare för våra produkter är HDI Global Specialty.

Medarbetare

Styrelsen

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

     

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten