Hästgårdsförsäkring utan krångel

 • Heltäckande skydd anpassat för din gård
 • Ersätter lösöre upp till 2 000 000 kronor
 • Hanterar dina skadeärenden inom 5 dagar
Få ett prisförslag Bli uppringd

Få en skräddarsydd försäkring anpassad för din hästgård

Livet på din hästgård kan innebära stora utmaningar. Därför har vi tagit fram försäkringslösningar som är anpassade efter ditt liv och din vardag. Så att du ska känna dig trygg med att få rätt hjälp och ersättning om olyckan är framme.

Våra försäkringar täcker allt från bostadshus till stall, ridhus och verksamhet.

  Vi hjälper dig att välja rätt försäkring

  Ett heltäckande skydd anpassat för din gård

  Vad ersätter gårdsförsäkringen?

  Gårdsförsäkringen kan ersätta dig för den skada som du och din verksamhet drabbats av till följd av exempelvis vid frysning av vattenledningar, brand, skada på ridhus eller stall som innebär avbrott av verksamheten.

  Oavsett skada ser vi till att hantera ditt ärende inom fem dagar och betala ut så snart skadan är färdigreglerad.

  Jag vill bli kontaktad

  Varför ska jag försäkra min gård?

  Bor du på en gård med en eller flera gårdsbyggnader, kanske en maskinhall och ett stall för hästarna? Då behöver du ha en försäkring som gäller för alla byggnader och inte bara huset du bor i.

  Dunstans hästgårdsförsäkring omfattar allt från hus och hem till gårdsbyggnader och verksamheten med inventarier. Vi har även olycksfallsförsäkringar för boende på hästgården, tillfälliga medhjälpare och kunder som besöker din gård.

  Jag vill få ett prisförslag

  Så tycker våra kunder

  Vanliga frågor om våra gårdsförsäkringar

  Måste jag ha en gårdsförsäkring?

  Det finns ingen lag på att ha gårdsförsäkring, men det är starkt rekommenderat att du har en. Banken kan kräva att din gård är försäkrad om du har lån.

  För att få ersättning för dina saker vid till exempel en brand eller en stormskada behöver du en gårdsförsäkring. Om du dessutom själv på grund av vårdslöshet orsakar till exempel en brand kan du bli helt utan ersättning utan en gårdsförsäkring. En gårdsförsäkring skyddar dessutom så mycket mer än bara din gård. Bland annat försäkrar du bland annat gårdslösöret vid stöld och brand.

  Vad är åldersavdrag?

  Allt slits med tiden och har inte samma värde efter det använts. Om du drabbas av en skada eller förlust ska du bli kompenserad utifrån det värde egendomen hade precis innan skadan, därför görs ett avdrag för ålder/slitage. Vi beräknar detta utifrån fastslagna tabeller. 

  Vad ersätter gårdsförsäkringen?

  Gårdsförsäkringen kan ersätta dig för den skada som du drabbats av till följd av exempelvis en brand, stöld eller utströmmande vatten. Kontakta oss så på 010-1798400 eller via vår chatt så kan vi berätta mer om vad vår Gårdsförsäkring omfattar.

  Vad påverkar priset på min försäkring?

  Det kan bero på många faktorer såsom byggnadstyp, area, skadefrihet, var du bor, m.m. Du kan även påverka din försäkringspremie genom att gå våra utbildningar, vara skadefri och arbeta med skadeförebyggande åtgärder som påverkar din premie på din hästgård.

   Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

    Bli uppringd

     Vi hjälper dig att välja rätt försäkring

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring