Försäkringsbolaget för häst- och gårdsmänniskor

Försäkringsbolaget för häst- och gårdsmänniskor

Personerna som skapat Dunstan delar alla ett gediget hästintresse. Eftersom vi vet hur livet på en hästgård fungerar kan vi ta fram de bästa försäkringslösningarna, anpassade efter ditt liv och din vardag.

”Dunstan är det enda bolaget med 100 % fokus på hästgårdslivet och här har vi fått möjlighet att skapa något alldeles nytt. Ett skräddarsytt koncept som ger dig som hästägare stor trygghet samtidigt som vi aktivt kan arbeta för en mer hållbar svensk hästnäring och hästsport”, säger Stefan Fur, vd på Dunstan.

Försäkringar utan fast självrisk

Som kund hos Dunstan får du en mängd fördelar som många häst- och gårdsägare efterfrågat – allt från försäkringar utan fast självrisk och veterinärhjälp dygnet runt till utbildningar som leds av de främsta hästexperterna i landet.

”Vi har lyssnat på marknaden och på alla de vänner, bekanta och kontakter vi har inom vårt stora nätverk i branschen. Och det man vill ha är just detta: bra och pålitliga försäkringar, men också en engagerad partner som gör hästgårdslivet bättre och säkrare”, säger Anders Mellberg, styrelseordförande Dunstan.

Digital klinik, öppen dygnet runt

Bra hjälp är oftast snabb hjälp. I samband med lanseringen av Dunstans digitala klinik kommer du enkelt att kunna komma i kontakt med erfarna skadespecialister. Kliniken har då öppet dygnet runt, och vid behov kommer du lotsas vidare till Florian Lackners och Enar Tollings kunniga veterinärteam som kan skriva ut recept samt remittera vidare till en veterinär med rätt specialistkunskaper.

Ju mer du lär dig, desto fler fördelar får du

Den bästa försäkringen är den du aldrig behöver använda. Därför erbjuder Dunstan utbildningar i allt från hur du gör din gård säkrare till hur du arbetar förebyggande och mer hållbart med din häst.

”Vi vill att ökad kunskap ska premieras. Därför får du som kund poäng för varje utbildning du går, och dessa poäng kan du sedan använda när du handlar i vår Trygghetsshop. I Trygghetsshoppen hittar du bra och utvalda produkter för livet på gården – allt från godkända ridhjälmar till larm och övervakningskameror”, säger Stefan Fur.

Teckna försäkring i januari 2022

Från och med 10 januari 2022 kan du teckna din häst- och gårdsförsäkring hos Dunstan.
”Intresset har varit väldigt stort och vi räknar med att kunna hjälpa många häst- och gårdsägare till ett tryggare och bättre hästgårdliv under 2022”, säger Anders Mellberg.

  Nyfiken på Dunstan Icelandic?

   Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

      Vi hjälper dig att välja rätt försäkring