Nu kan vi presentera Årets Hästvän 2023!

Nu kan vi presentera Årets Hästvän 2023!

Vi står alltid med ena foten i stallet och vet att livet inte bara handlar om tävlingar och rosetter. Det finns så många vardagshjältar som genom sitt engagemang bidrar till ett roligare och tryggare hästgårdsliv. Med Årets Hästvän vill vi premiera dessa. 

Under hösten lanserades Årets Hästvän, då man under cirka två månader hade chansen att nominera en förebild, stallhjälte eller genuint passionerad hästvän. Engagemanget blev enormt och resulterade i nästan 400 nomineringar. Det visade sig alltså finnas många Hästvänner runt om i landet. 

Juryn, bestående Malin Baryard-Johnsson, Emelie Broberg Tegelberg, Remy Nilson, Stefan Fur och Anders Mellberg hjälptes åt att läsa igenom alla fina nomineringar. Med hög konkurrens, kom de fram till att presentera inte bara en, men två välförtjänta vinnare. 

Årets Hästvänner 2023 blev slutligen två eldsjälar inom ridsporten, med ett gediget driv för att engagera både barn och hästar. Hempa, från Rävsta Ridcenter och Simone från Fridstorps Hästverksamhet. Här kan du läsa mer om deras insatser och motiveringar som övertygade juryn.  

Anders Mellberg, styrelseordförande på Dunstan och Stefan Fur, Vd på Dunstan överraskade Hempa i Märsta och Simone på Öland, med priser och diplom för den välförtjänta titeln, Årets Hästvän 2023. Det var med varma välkomnanden och stor glädje. På Fridstorp fanns även Ölandsbladet på plats för att göra ett reportage om Simone pristagande.

Vi på Dunstan vill passa på att tacka för det alla fina nomineringar vi fått in. Engagemanget var större än vi vågat hoppas på, och det glädjer oss att se att det finns så många drivna själar som verkar inom ridsporten, och som varje dag gör den till det bättre. Nu ser vi fram emot att få följa Hempa och Simones arbete under kommande år. 

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gård.

  Vilka dagar kan du tänka dig att bli kontaktad?*

  Vilka tider blir bäst?*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring