Vem blir Årets Hästvän 2023?

En förebild, en inspirationskälla, en vardagshjälte, en kunskapsguru eller helt enkelt en ovanligt passionerad hästälskare? Årets Hästvän är en prestigefylld titel. Vem tycker du förtjänar den bäst?

Nominera dig själv. Eller en vän.

Är du stallkompisen som alltid tar kvällsfodringen? Tränaren som alltid ger 100% och lite till? Eller helt enkelt en passionerad hästvän utan dess like? Vi känner alla någon som gärna gör det där lilla extra, och dessa människor borde hyllas!

Årets Hästvän 2023 kommer under nästa år att få vara med och dela med sig av glimtar från hästlivet, bjuda på de bästa stalltipsen och hjälpa oss att sprida kunskap som låter fler njuta av ett bättre, tryggare och härligare hästliv.

Som Årets Hästvän får du:

Gratis hästförsäkring under ett helt år. Värde: cirka 5 000 kr


Profilkläder, tillbehör & utrustning till ett värde av 10 000 kr


Möjlighet att synas i alla våra olika kanaler


Hur går nomineringen till?

Du har möjlighet att nominera dig själv eller någon du känner fram till 10 december 2022. Därefter kommer vår jury att gå igenom alla nomineringsbidrag, och vi kontaktar dig med mer information om du går vidare till nästa steg.

Vår jury består av: Malin Baryard, Emelie Broman Tegelberg, Remy Nilsson, Anders Mellberg och Stefan Fur

Nominera dig eller en vän?

Alla som äger en häst eller en hästgård kan bli nominerad. Och även du som nominerar en annan person har chans att vinna ett fint pris.

Jag vill nominera:


   Jag nominerar min vän:

   Glöm inte att informera din vän att du har nominerat hen!
   När du väljer att nominera en vän kommer vi meddela personen att den har blivit nominerad av dig. Om din vän inte vill vara med i antagningen så kan hen såklart välja tacka nej till detta i mailet.

   Vanliga frågor om Årets Hästvän 2023

   Vad är Årets Hästvän?

   Det finns så många vardagshjältar där ute som varje dag är med och bidrar till ett bättre, tryggare och härligare häst- och gårdsliv. I Årets Hästvän söker vi dig som alltid gör det där lilla extra: hästägare och hästgårdsägare, unga och äldre, tränare, tävlings- och nöjesryttare… Det spelar ingen roll vilken nivå du är på – Årets Hästvän kommer gå till en person som är kunnig, engagerad och passionerad, och som vill vara med och sprida kunskap som främjar ett tryggare häst- och gårdsliv.

   Vad vinner Årets Hästvän?

   Årets Hästvän kommer att under ett år få en gratis hästförsäkring hos Dunstan (värde ca 5 000 kr), profilkläder, tillbehör och utrustning till ett värde av 10 000 kr samt möjlighet att sprida kunskap och tips i Dunstans olika kanaler. Tänk på att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

   Kan jag nominera min vän?

   Absolut, det går bra! Tänk på att informera personen om att du nominerat henne/honom.

   När får man veta vem som vinner ?

   Du har möjlighet att nominera dig själv eller någon annan fram till 10 december 2022. Därefter kommer vår jury att gå igenom alla nomineringsbidrag, och vi kontaktar dig med mer information om du går vidare till nästa steg.

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

      

      Bli uppringd

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Få ett prisförslag

       Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

        Få ett prisförslag

        Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

         Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

         Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

         Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
         • Optimal vinterträning
         • Veterinärens perspektiv
         • Ställ frågor live i chatten
         [contact-form-7 404 "Hittades inte"]