Dunstan förenklar med digitala lösningar

Dunstan förenklar med digitala lösningar

I samarbete med Insurley har Dunstan lanserat en webbaserad tjänst som möjliggör för dig att direkt på nätet kunna jämföra din nuvarande försäkring med en ny från Dunstan. Allt för att göra det enklare för dig som kund.

Att göra hästgårdslivet smidigare och tryggare ligger i hela grundidén med Dunstan. Vi vet att tiden är dyrbar för våra kunder och genom en mer digitaliserad och transparent lösning sparar vi inte bara tid utan kan även se till att hålla kostnaderna nere. Detta återspeglas i våra premier, erbjudanden och förmåner till våra kunder.

Som kund hos Dunstan kan du alltid komma i kontakt med kunnig personal som kan svara på dina frågor och funderingar. Men ibland vill man helt enkelt sitta själv på telefonen, paddan eller framför datorn och se över sina försäkringslösningar.

Enkel och transparent jämförelse av dina försäkringslösningar

Det känns som en självklarhet att du som kund ska kunna jämföra och teckna dina försäkringar på ett så digitalt och tillgängligt sätt som möjligt. På Dunstan är vi alla häst- och gårdsägare och delar den vardagen dig som är kund hos oss. Att det är enkelt för dig kunder att förstå och använda din försäkring är en nyckel i allt vi gör. Därför sparar nya digitala tjänster både tid och pengar för dig som häst- och gårdsägare.

Samarbetet med Insurely ger oss även nya möjligheter att fortsätta utveckla vårt erbjudande och koppla på fler tjänster som gör det ännu enklare och tryggare att hantera dina försäkringar hos oss. Som en utmanare i branschen behöver vi göra saker smartare och enklare för kunderna.

Digital klinik genom FirstVet ger dig snabb och lättillgänglig veterinärvård

Som kund hos Dunstan har du alltid tillgång till Dunstans Digitala klinik som genom FirstVet. Hos FirstVet kan du prata med en veterinär och få gratis rådgivning av en hästveterinär vid en skada eller sjukdom*. Tjänsten är helt digital och du bokar enkelt en tid i FirstVet-appen och får själv välja en tid som passar för det digitala besöket.

*Skadan eller sjukdomen du söker för ska omfattas av den försäkring man valt hos Dunstan.

  Få en kostnadsfri konsultation

  Många har en försäkring som inte täcker allt den borde. Därför bjuder vi på en genomgång av din gård.

  Vilka dagar kan du tänka dig att bli kontaktad?*

  Vilka tider blir bäst?*

  Vår gårdsexpert vill veta vem du är

  Skriv in dina uppgifter så sköter vi resten!

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring