Ett helt nytt sätt att försäkra häst och gård

Att leva ett hästgårdsliv är en vardag vi delar med alla våra kunder. Vi har alla ridit, fött upp, tagit hand om och levt med hästar i hela vårt liv. Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv.

Varför Dunstans gårdsförsäkring?

När du försäkrar både häst och gård hos oss får du en bra överblick. Våra försäkringar täcker allt från bostadshus till ekonomibyggnader, garage och ridhus.

 • Försäkringserbjudande anpassat för hästgården
 • Inbrottsskydd upp till 1 500 000 SEK
 • Unik lösöreförsäkring

Varför Dunstans hästförsäkring?

Hos oss kan du försäkra alla hästar på gården: ridhästar, galopphästar, travhästar och avelshästar. Vi erbjuder också en foster- och fölförsäkring med riktigt bra skydd.

 • Ingen fast självrisk, ersättning från första kronan
 • Veterinärvård upp till 150 000 SEK
 • Unika försäkringar med bredare försäkringsskydd

Vi är mer än bara försäkringar

Dunstan erbjuder dig som kund:

 • Vårt kundprogram – som ger dig fördelar i försäkringen och övriga delar av vårt koncept och hjälper dig att utveckla ditt hästgårdsliv. Prioriterade områden i kundprogrammet är skadefrihet, utbildning och en säker gård.
 • Utbildningar – som ger dig kunskap som gör livet på hästgården enklare för alla och genomförd utbildning ger dig fördelar i vårt poängsystem.
 • Trygghetsshop – som ger dig möjlighet att investera i produkter som du behöver på gården, till hästarna och till dig själv. Allt för att öka din säkerhet.
 • Digitala kliniken – som ger dig rådgivning om det händer något så att du alltid kan få snabb och professionell hjälp. Du får råd, recept och framför allt kan du få remiss till en klinik som för dialog med dig och vår veterinär.
 • Helt digitala försäkringar – som ger dig möjlighet att välja vilken nivå på skydd som passar dig och din ekonomi. Då du tecknar försäkringen ser du hela tiden ditt pris så du kan välja liv, ersättningsbelopp, försäkringsinnehåll och självrisknivå på ett enkelt och överskådligt sätt.

Vill du veta mer eller få ett prisförslag?

Vi hjälper dig att skräddarsy en helhetslösning så att du får ett riktigt tryggt skydd när det kommer till både häst och gård. Om du vill begära en offert – eller vill få mer information, klicka på knappen nedan så hör vi av oss till dig så snart som möjligt!

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten
       [contact-form-7 404 "Hittades inte"]