Vi ger din häst ett riktigt bra skydd

 • Ingen fast självrisk, ersättning från första kronan
 • Trygghetsgaranti och skydd vid dolda fel
 • Veterinärvårdsbelopp upp till 150 000 kr
 • Möjlighet att påverka försäkringskostnaden

Trygghetsgaranti ingår alltid

För att göra det enklare för dig att byta till Dunstan erbjuder vi fri flytträtt. Det betyder din försäkring inte drabbas av undantag för tidigare kända eller behandlade sjukdomar/skador om din häst är helt återställd och frisk.

Våra Veterinärvårds­försäkingar

Vad ersätter hästförsäkringen?

Om din häst blir sjuk eller skadad och måste uppsöka veterinär, kan en försäkring ersätta dig för de kostnader som uppkommer. Om du vill ha en liv- och användbarhetsförsäkring, ersätter vi dig om din häst går bort eller förlorar sin användbarhet.

Betala inte för mer än du behöver

Dunstan skiljer sig från andra bolag. Hos oss luktar det alltid stall, för det är en del av vår vardag. Vi har valt att kapa onödiga kostnader, och fokuserar på prisvärda försäkringar utan fast självrisk, så att du får ersättning från första kronan.

Vi hjälper dig såklart att säga upp din nuvarande försäkring om du vill byta till Dunstan.

Vill du bli kontaktad?

Så tycker våra kunder

Vanliga frågor om våra hästförsäkringar

Hur fungerar de olika självrisknivåerna hos Dunstan?

Med din häst försäkrad hos Dunstan betalar du aldrig en fast självrisk, utan du får ersättning från första kronan helt utan självriskperiod. Vi har två självriskalternativ, 25% eller 50%, du väljer själv vilken när du tecknar din försäkring. 50% är ett alternativ om man vill ha en mycket låg premie, men istället är beredd att betala mer vid en eventuell sjukdom eller skada. För belopp upp till 5 000 SEK ersätter vi alltid 50% oavsett vilket självriskalternativ du tecknat

Vilken typ av försäkring bör jag ha för min häst?

Det viktigaste är att du har en bra veterinärvårdsförsäkring för din häst, om den blir sjuk eller skadad. En liv- och användbarhetsförsäkring är ett bra komplement om din häst dör eller förlorar sin användbarhet.

När du köper försäkring bör du fundera på vilket skydd just du behöver. Det finns flera olika försäkringsalternativ som passar för dig och din häst. En mer omfattande försäkring har en högre premie medan du vid en mindre omfattande försäkring betalar en större kostnad själv vid en ersättningsbar skada eller sjukdom.

Vad innebär Trygghetsgaranti?

Vår trygghetsgaranti innebär att du har fri flytträtt vid flytt från annat försäkringsbolag. Det betyder att din försäkring inte drabbas av undantag för tidigare kända eller behandlade sjukdomar/skador om din häst är helt återställd och frisk.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten
       [contact-form-7 404 "Hittades inte"]