Vi älskar livet på gården, precis som du

Dunstan är skapat av häst- och gårdsmänniskor. Eftersom vi vet hur livet på en hästgård fungerar kan vi ta fram de bästa försäkringslösningarna, anpassade efter ditt liv och din vardag.

Grundarna Stefan Fur, Anders Mellberg och Per Åberg har alla en gedigen bakgrund inom försäkringsbranschen, och bland våra övriga ägare finns bland annat HDI Global Speciality, Menhammar Stuteri AB, veterinär Florian Lackner och Malin Baryard Johnsson.

Som en ny aktör i försäkringsbranschen så vill vi på Dunstan förändra och utmana de sanningar som råder kring häst och gårdsförsäkringar idag. Det gör vi genom att vara det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet.

Att leva ett hästgårdsliv är en vardag vi delar med alla våra kunder. Vi har alla ridit, fött upp, tagit hand om och levt med hästar i hela vårt liv. Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv. Sättet vi gör det på är att erbjuda dig som kund en rad olika verktyg och förmåner för dig och din häst, allt för att vi tillsammans ska skapa en enklare och bättre vardag för alla som bor på din gård.

Dunstan erbjuder dig som kund:

 • Vårt kundprogram – som ger dig fördelar i försäkringen och övriga delar av vårt koncept och hjälper dig att utveckla ditt hästgårdsliv. Prioriterade områden i kundprogrammet är skadefrihet, utbildning och en säker gård.
 • Våra utbildningar – som ger dig kunskap som gör livet på hästgården enklare för alla och genomförd utbildning ger dig fördelar i vårt poängsystem.
 • Vår trygghetsshop – som ger dig möjlighet att investera i produkter som du behöver på gården, till hästarna och till dig själv. Allt för att öka din säkerhet.
 • Vår digitala klinik – som ger dig rådgivning om det händer något så att du alltid kan få snabb och professionell hjälp. Du får råd, recept och framför allt kan du få remiss till en klinik som för dialog med dig och vår veterinär.
 • Helt digitala försäkringar – som ger dig möjlighet att välja vilken nivå på skydd som passar dig och din ekonomi. Då du tecknar försäkringen ser du hela tiden ditt pris så du kan välja liv, ersättningsbelopp, försäkringsinnehåll och självrisknivå på ett enkelt och överskådligt sätt.

HDI Global Specialty försäkrar

HDI Global Specialty SE är ett globalt sakförsäkringsbolag som bedriver försäkringsverksamhet i egen regi samt via agenturföretag. HDI Global Specialty ägs av HDI Global SE och ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx. Båda ingår i den tyska försäkringskoncernen Talanx AG som har en årlig omsättning på mer än 40 miljarder Euro.

Godkända av FI

Dunstan AB är godkända som försäkringsförmedlare av Finansinspektionen. Försäkringsgivare för våra produkter är HDI Global Specialty.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten
       [contact-form-7 404 "Hittades inte"]