SÖKES

Säljledare till Dunstan

för dig som brinner för affärer och kundservice med fokus på hästgårdslivet

Dunstan AB startade 2022 och är en ny aktör i försäkringsbranschen som säljer och förmedlar häst- och gårdsförsäkringar. Dunstan är det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet. 

”Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv. Vi erbjuder våra kunder en rad olika verktyg såsom utbildningar, säkerhetsprodukter, kunskap med mera, förutom den ekonomiska tryggheten för att vi tillsammans ska skapa en enklare och bättre vardag för hästar och människor på hästgårdarna i Sverige.” 

Om tjänsten
I rollen som säljledare arbetar du på kontoret i Jönköping tillsammans med inne säljteamet, vårt servicecenter för att uppfylla våra kunders behov av försäkringslösningar inom Häst- och gårdsförsäkring samt förbättra vår affär i syfte öka Dunstans marknadsandelar. Du har även ansvar för det praktiska på kontoret, schemaläggning, postgång och eventuella inköp med mera och inte minst egen försäljning.

Du är nyfiken på människor och skapar lätt goda relationer.  Du är van att arbeta i team med befintliga kunder samt bearbeta marknaden och prospektkunder. Du fokuserar på att stötta och coacha varje säljare i teamet på ett utvecklande sätt som ger dem motivation för maximal prestation. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni ert arbetssätt med uppdraget att öka marknadsandelar och lönsamhet. Du har eget budgetansvar men inte personalansvar.

Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på X månader. Som säljchef rapporterar du till VD som även är personalansvarig för säljteamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av (försäkrings-) försäljning och vana av att göra lönsamma affärer. För att lyckas i rollen innehar du tidigare erfarenheter av att leda, stötta, coacha medarbetare i syfte att skapa resultat. Vi ser att du är en person som har intresse och stor passion för kunden, affären och som drivs av ett proaktivt engagemang för försäljning. Du är initiativrik, ansvarstagande och tycker om ordning och reda.

Du känner dig trygg som ledare och har lätt att engagera andra. Du är nyfiken, noggrann, lojal, pedagogisk och kommunikativ. Du agerar som ett föredöme för ditt team och tar även operativt ansvar i pågående affärer.

Vi på Dunstan har snart funnits i ett år. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenhet, med fördel från försäkringsbranschen, för att lyckas i uppdraget. Är du en driven, strukturerad och resultatorienterad ledare med analytiskt förhållningssätt och stor vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss!

B-körkort är ett krav då resor till kund ingår i tjänsten.
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av närmaste chef, VD Stefan Fur, tfn 070-699 53 41

  Skicka in din ansökan nedan

  Ladda upp personligt brev:

  Ladda upp CV:

  Få ett prisförslag

  Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Få ett prisförslag

       Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

        Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

        Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

        Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
        • Optimal vinterträning
        • Veterinärens perspektiv
        • Ställ frågor live i chatten
        [contact-form-7 404 "Hittades inte"]