SÖKES

Säljare till Dunstan

för dig som brinner för affärer och kundservice med fokus på hästgårdslivet

Dunstan AB startade 2022 och är en ny aktör i försäkringsbranschen som säljer och förmedlar häst- och gårdsförsäkringar. Dunstan är det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet. 

”Vi vet vad som är viktigt för att skapa ett tryggt, enkelt och säkert sätt att leva hästgårdsliv. Vi erbjuder våra kunder en rad olika verktyg såsom utbildningar, säkerhetsprodukter, kunskap med mera, förutom den ekonomiska tryggheten för att vi tillsammans ska skapa en enklare och bättre vardag för hästar och människor på hästgårdarna i Sverige.” 

Om tjänsten
I rollen som säljare arbetar du på kontoret i Jönköping i säljteamet,  på vårt servicecenter för att uppfylla våra kunders behov av försäkringslösningar inom Häst- och gårdsförsäkring samt sätta Dunstan på hästkartan .

Du är nyfiken på människor och skapar lätt goda relationer.  Du är van att arbeta i team med bearbetning av befintliga kunder och nya kunder. Du fokuserar på försäljning och service på ett utvecklande sätt som ger dig motivation för maximal prestation.

Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på 3 månader.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av (försäkrings-) försäljning och vana av att göra lönsamma affärer. För att lyckas i rollen är det en fördel  att du tidigare erfarenheter av att sälja , och syfte att skapa resultat. Vi ser att du är en person som har intresse och stor passion för kunden, affären och som drivs av ett proaktivt engagemang för försäljning. Du är initiativrik, ansvarstagande och tycker om ordning och reda. Du har även god kunskap om hästar.

Vi på Dunstan har funnits i ett år. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare erfarenhet, med fördel från försäkringsbranschen, för att lyckas i uppdraget. Är du driven, strukturerad och resultatorienterad med analytiskt förhållningssätt och stor vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss!

B-körkort är ett krav då resor till kund ingår i tjänsten. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av närmaste chef, Säljledare Petru Gilezan 076-720 63 55

  Skicka in din ansökan nedan

  Ladda upp personligt brev:

  Ladda upp CV:

   Bli uppringd

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     Vi hjälper dig att välja rätt försäkring