SÖKES

Redovisningansvarig

Just nu söker vi dig som är redovisningsansvarig och som vill utvecklas vidare på ett bolag med galopperande tillväxt!

Dunstan AB startade 2022 och är en ny aktör i försäkringsbranschen som säljer och förmedlar häst- och gårdsförsäkringar. Dunstan är det enda bolaget i marknaden med fokus på hästgårdslivet. 

Om tjänsten 
I rollen som redovisningsansvarig arbetar du på kontoret i Jönköping tillsammans med vårt servicecenter, marknadskoordinator och VD. Din roll innebär att ansvara för företagets löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, löneadministration och löneutbetalningar. Rollen innebär även att administrera försäkringsavtal, ansvara för fakturering, avstämning av in- och utbetalningar och annan uppföljning av försäkringsaffären. Tjänsten är på heltid med inledande provanställning på 3 månader. Som redovisningsansvarig rapporterar du till Business Controller. 

Vi tror…

…Att du brinner för ordning och reda, är nyfiken på människor och lätt skapar goda relationer.  Du är gillar att jobba självständigt med mycket eget ansvar, att hålla deadlines är en självklarhet och att du uppskattar en kaffepaus med dina kollegor. Det luktar häst på vårt kontor och du kommer snubbla på ett och annat hundben. Därför underlättar det om du gillar djur, även om det såklart inte är ett måste! 

Vem är du? 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av bokslut, rapportering och lönehantering. I dagsläget tar en redovisningsbyrå hand om den löpande bokföringen, bokslut och löneadministration. Vi önskar nu ta hem arbetsuppgifterna och din roll blir att ta över processerna och bygga upp interna rutiner.  

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenheter av att sköta den löpande bokföringen för ett aktiebolag, göra månadsbokslut, rapportera samt administrera löner.

Det här är vi!
Vi på Dunstan funnits i snart två år och vi är en ny aktör som tagit försäkringsbranschen med storm. Eller, så känns det i alla fall. Här på Dunstan händer det alltid något nytt och affären utvecklas konstant! Vi förmedlar häst- och gårdsförsäkringar och vår filosofi är att hjälpa våra kunder att förebygga innan skadan kommer, och att smidigt hjälpa om oturen är framme. Är du en driven, strukturerad medarbetare med en stor vilja att göra skillnad, då kommer du att trivas hos oss! 
 
Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Varmt välkommen med din ansökan! 

Frågor besvaras av närmaste chef, Anna Isaksson Carlenius tfn 072-968 20 48 eller VD Stefan Fur, tfn 070-699 53 41

  Skicka in din ansökan nedan

  Ladda upp personligt brev:

  Ladda upp CV:

   Nyfiken på Dunstan Icelandic?

    Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

     Bli uppringd

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

       Vi hjälper dig att välja rätt försäkring