Hösilageplast

Hösilageplast

I samarbete med BMR och KRS erbjuder Dunstan sina kunder återvinning av hösilageplast i samband med beställning av strö från BMR.

Dunstans kunder får alltid 5% rabatt på hela BMR:s sortiment. Dunstan-kunder som tidigare inte handlat stallströ av BMR har ett introduktionserbjudande vid första beställningen på 10% på hela sortimentet.

Hur går plaståtervinningen till?

BMR hämta upp din returplast och levererar den till Kretslopp & Recycling i Sverige AB (KRS). På uppdrag av Svensk Ensilageplast Retur AB hanterar KRS hela kedjan från insamling till avsättning och återvinning av använd plast.

Den hösilageplast du önskar återvinna samlar du ihop i plastsäckarna du fått i samband med din leverans av strö. Säckarna får endast fyllas med din hösilageplats och ingen annan plast du önskar återvinna. Övrig plast får du åka till sortergården med.

Mer nyheter längre fram i vår!

Snart kommer samarbetet med BMR att utvecklas ytterligare och vi kommer att kunna erbjuda Dunstans kunder tryckimpregnerade stolpar, hoppbommar och slanor från BMR till 5% rabatt.

Så beställer du

För att utnyttja den här förmånen behöver du vara försäkringskund hos Dunstan. Logga in på “Mina Sidor” och gå vidare till förmåner för att beställa.

  Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

   Bli uppringd

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     Vi hjälper dig att välja rätt försäkring