Hösilageplast

Hösilageplast

I samarbete med BMR och KRS erbjuder Dunstan sina kunder återvinning av hösilageplast i samband med beställning av strö från BMR.

Dunstans kunder får alltid 5% rabatt på hela BMR:s sortiment. Dunstan-kunder som tidigare inte handlat stallströ av BMR har ett introduktionserbjudande vid första beställningen på 10% på hela sortimentet.

Hur går plaståtervinningen till?

BMR hämta upp din returplast och levererar den till Kretslopp & Recycling i Sverige AB (KRS). På uppdrag av Svensk Ensilageplast Retur AB hanterar KRS hela kedjan från insamling till avsättning och återvinning av använd plast.

Den hösilageplast du önskar återvinna samlar du ihop i plastsäckarna du fått i samband med din leverans av strö. Säckarna får endast fyllas med din hösilageplats och ingen annan plast du önskar återvinna. Övrig plast får du åka till sortergården med.

Ensilagesträckfilm och mantelfolie som är vit och transparent skall sorteras i en vit fraktion. Övriga färger får blandas i en färgad fraktion. Är plast med olika färger integrerade i någon applikation och de inte går att separera, så skall den sorteras i en färgad fraktion.
Plasten skall vara så torr och ren som möjligt och ensilagesträckfilmen och mantelfolien får ej packas i storsäck.

Säckarna måste ställas på en pall vi upphämtning.

Mer nyheter längre fram i vår!

Snart kommer samarbetet med BMR att utvecklas ytterligare och vi kommer att kunna erbjuda Dunstans kunder tryckimpregnerade stolpar, hoppbommar och slanor från BMR till 5% rabatt.

Så beställer du

För att utnyttja den här förmånen behöver du vara försäkringskund hos Dunstan. Logga in på “Mina Sidor” och gå vidare till förmåner för att beställa.

Få ett prisförslag

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

    

    Bli uppringd

    Få ett prisförslag

    Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

     Få ett prisförslag

     Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

      Få ett prisförslag

      Fyll i dina uppgifter nedan för att bli uppringd av våra försäkringsspecialister.

       Dunstan – försäkringar som bygger på kunskap

       Lyssna på och chatta med några av Sveriges främsta sportveterinärer den 11 januari kl. 19.00

       Vi på Dunstan vet att kunskap är nyckeln till ett friskt och säkert hästgårdsliv. Därför bjuder vi in till en exklusiv föreläsning med Sveriges främsta sportveterinärer för att prata om hur du med hållbar träning får friskare hästar. Efter föreläsningen får du möjlighet att ställa frågor till sportveterinärerna Florian Lackner och Enar Tollig med Stefan Fur som moderator. Lär dig mer om
       • Optimal vinterträning
       • Veterinärens perspektiv
       • Ställ frågor live i chatten
       [contact-form-7 404 "Hittades inte"]