Utbildning i att bedriva hästföretag med Ludvig & Co

Utbildning i att bedriva hästföretag med Ludvig & Co

En bra affärsplan är en nyckel till framgång som producent i hästnäringen. Ludvig & Co’s digitala utbildning handlar om viktiga saker att ha koll på när man bedriver hästföretag.

Du får bland annat reda på:

 • Hur du skiljer på företagande och privat hobbyverksamhet
 • Marknadsplan och marknadsföringsstrategi
 • Lönsamhetsbedömning och finansiering
 • Juridiska risker

Den går även igenom viktiga delar i affärsplanen och ger råd och tips kring vad som är bra att tänka på, i allt från affärsidé till riskhantering. Genom utbildningen kan du enkelt ladda ner deras mall för en bra affärsplan, där du successivt kan fylla i dina egna tankar om din egen verksamhet, avsnitt för avsnitt.

Vilka är Ludvig & Co?

Ludvig & Co säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagaren. De är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och har följt lantbrukare, skogsägare och entreprenörer på deras resor i över hundra år. Deras mål är att möjliggöra trygghet och växtkraft för människor, ​samhälle och företagande.

Ta del av utbildningen

För att utnyttja den här förmånen behöver du vara försäkringskund hos Dunstan. Logga in på “Mina Sidor” och gå vidare till förmåner för att ta del av den här förmånen.

  Vi hjälper dig att försäkra din hästtrailer!

   Bli uppringd

   Få ett prisförslag

   Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av våra försäkringsspecialister.

     Vi hjälper dig att välja rätt försäkring